Over MR.CHANG

Welkom bij MR.CHANG

Onze Chef MR. CHANG is een gepassioneerde kok die altijd op zoek is naar nieuwe smaken en combinaties bij het creëren van nieuwe gerechten. Zijn jarenlange ervaring als chef, maar ook als leerling heeft hem geïnspireerd tot de creatie van een vernieuwend menu.

Je kunt lekker gaan zitten, een kijkje nemen in onze open keuken en zien hoe onze keukenbrigade de gerechten vers bereidt. Geniet op deze manier optimaal van originele gerechtjes geïnspireerd op verschillende Aziatische keukens. Voor een vaste prijs proeft u ongelimiteerd van MR.CHANG’s menu. Bovendien worden de gerechtjes geserveerd in een klein formaat zodat u verschillende smaken kunt ervaren en lekker kunt delen.

Een culinaire ontdekkingsreis waar Oost en West elkaar ontmoeten! Er wordt geen maximum tijdsbestek geanteerd voor uw diner, dus neem de tijd en laat u verrassen door MR.CHANG’s culinaire creaties!


Geen tijd om te koken of dineren? U kunt ook bij ons terecht voor een take-away diner voor thuis. Het take-away menu is aangepast naar onze nieuwe formule en bevat een aantal gerechten die u ook op de restaurant kaart vindt. Heeft u trek in één van de klassiekers zoals onze krokante Babi pangang of smaakvolle Foe yong hai? Dan kunt u nog steeds bij ons terecht! Probeer ook eens één van onze nieuwe gerechten zoals onze huisgemaakte kip dumplings of een heerlijk frisse komkommer salade.

IENS_TOP_2018_Logo